Przepis na Paluszki rybne w podwójnej panierce

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
4949
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Owoce morza

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Paluszki rybne w podwójnej panierce?

Filety z mintaja należy pokroić w wąskie paluszki. Jajko roztrzepać z solą i pieprzem. Paluszki z filetów należy panierować w jajku, w bułce, ponownie w jajku i w bułce tartej. Na patelni rozgrzać olej, smażyć na nim paluszki rybne na złoto- brązowy kolor.

Podobne przepisy

Krewetki z ryżem

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 20 min.

Data dodania: 2023-01-07

Dodany przez: Agatta

Kategoria: Owoce morza

Warzywa z łososiem i szpinakiem – obiadek dla dziecka

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-08-29

Dodany przez: dorota20w

Kategoria: Owoce morza

Mule w białym winie

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 40 min.

Data dodania: 2023-01-09

Dodany przez: Agatta

Kategoria: Owoce morza

Filety z sandacza w ziołach

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-06-14

Dodany przez: kaMisia13

Kategoria: Owoce morza

Halibut smażony

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-03-22

Dodany przez: zybi_01

Kategoria: Owoce morza

Kalmary w winie

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-09-06

Dodany przez: bernika

Kategoria: Owoce morza