Przepis na Paluszki rybne w podwójnej panierce

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
4941
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Owoce morza

Przepis została opublikowana w dniu: 19.07.2022
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2597 osób!
Na zdrowie!

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Paluszki rybne w podwójnej panierce?

Filety z mintaja należy pokroić w wąskie paluszki. Jajko roztrzepać z solą i pieprzem. Paluszki z filetów należy panierować w jajku, w bułce, ponownie w jajku i w bułce tartej. Na patelni rozgrzać olej, smażyć na nim paluszki rybne na złoto- brązowy kolor.

Podobne przepisy

Pizza frutti di mare

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-09-15

Dodany przez: bernika

Kategoria: Owoce morza

Śledzie w pomidorach

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-07-09

Dodany przez: danusia19671

Kategoria: Owoce morza

Śledzie z salsą

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-08-12

Dodany przez: gosiakaminska

Kategoria: Owoce morza

Śledziowy przysmak

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-08-02

Dodany przez: eva45

Kategoria: Owoce morza

Koreczki rybne

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-05-25

Dodany przez: monika4

Kategoria: Owoce morza

Krewetki z czosnkiem

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-03-28

Dodany przez: zeebra

Kategoria: Owoce morza