Sałatę umyć, odwirować i porwać na kawałki, umytą cukinię drobno pokroić. Umyte pałki osuszyć i natrzeć przyprawą kuchni meksykańskiej. Ułożyć na blaszce wysmarowanej tłuszczem i odstawić na 15 minut. Upiec w mocno nagrzanym piekarniku na złoty kolor. Mięso przełożyć na półmisek i okryć folia aluminiową. Pokrojone na małe kawałki ziemniaki przyprawić solą, pieprzem i oregano. Przełożyć na blaszkę i dokładnie wymieszać w sosie z pieczenia mięsa. Piec przez ok. Pół godziny i jak będą miękkie wymieszać z sałatą i cukinią. Doprawić solą, świeżo zmielonym pieprzem i od razu podajemy.
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Warzywa
Kategoria: Mięsne