Przepis na Nadziewane pieczarki

Dodano przez:
Ile porcji:
3
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
3201
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Grzyby

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Nadziewane pieczarki?

Kapelusze pieczarek obierz. Boczek pokrój w kostkę i przesmaż, aby był chrupiący. Ogonki pieczarek (pokrojone) również przesmaż. Ostudzony boczek i ogonki pieczarek wymieszaj z tartym serem. Napełnij powstałą masą kapelusze grzybów, włóż do żaroodpornego naczynia i piecz w piekarniku 15-20 minut. Podawaj gorące.

Podobne przepisy

Racuchy z pieczarkami

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-12-14

Dodany przez: ewas135

Kategoria: Grzyby

Kiszone opieńki

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-12-29

Dodany przez: krokodyl

Kategoria: Grzyby

Pieczarkowe kotleciki

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-12-25

Dodany przez: ewas135

Kategoria: Grzyby

Jajecznica szefa kuchni :)

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-07-06

Dodany przez: Agnieszka

Kategoria: Grzyby

Kremowa zupa z pieczarek

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 50 min.

Data dodania: 2022-12-07

Dodany przez: malina

Kategoria: Grzyby

Kurki z cebulą

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2024-01-11

Dodany przez: robbo

Kategoria: Grzyby