Przepis na Mintaj w panierce kukurydzianej

Dodano przez:
Ile porcji:
6
Łączny czas przyrządzania:
45 min.
Czas przygotowania:
45 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
2114
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Owoce morza

Przepis została dodana w dniu: 15.03.2010
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2231 osób!
Na zdrowie!

Składniki

Jak zrobić Mintaj w panierce kukurydzianej?

Filety rozmrozić, podzielić na porcje, skropić sokiem z cytryny. Jajko roztrzepać z pieprzem i solą. Porcje filetów moczyć w jajku, następnie obtaczać w mące kukurydzianej i smażyć na rozgrzanym na patelni oleju za złoty kolor z obu stron.

Podobne przepisy

Galaretka ananasowa

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-03-15

Dodany przez: Gr4zyna

Kategoria: Desery

Domowe rolmopsy

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-06-09

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Owoce morza

Smażone śledzie

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-04-12

Dodany przez: tulipan

Kategoria: Owoce morza

Krokiety z morszczuka

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-01-21

Dodany przez: Madlen

Kategoria: Owoce morza

Smażony mintaj

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-05-13

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Owoce morza

Filet z miruny

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-03-20

Dodany przez: Gr4zyna

Kategoria: Owoce morza