Przepis na Masło włoskie

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
15 min.
Czas przygotowania:
15 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
868
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Zimny bufet

Receptura została dodana w dniu: 24.07.2022
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2377 osób!
Bon Appétit!

Składniki

Jak zrobić Masło włoskie?

Miękkie masło należy rozetrzeć z posiekanymi bardzo drobno listkami rozmarynu, roztartymi ząbkami czosnku i sokiem z cytryny. Na koniec doprawić do smaku solą i pieprzem.

Podobne przepisy

Wiosenny sos do kanapek i wędlin

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 20 min.

Data dodania: 2022-10-20

Dodany przez: enia

Kategoria: Sosy

Galaretki

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-09-14

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Zimny bufet

Cebulowa przekąska

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-08-19

Dodany przez: teressa444

Kategoria: Zimny bufet

Naleśniki z brzoskwiniami i z bita śmietaną

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-08-27

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Zimny bufet

Sałatka ananasowo-bananowa

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-07-31

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Zimny bufet

Pomidory z mozzarellą

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-06-29

Dodany przez: netha

Kategoria: Zimny bufet