Przepis na Łopatka z cebulką

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1233
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Łopatka z cebulką

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Łopatka z cebulką?

Mięso umyć, pokroić na kawałki, oprószyć solą i pieprzem. Pieczarki umyć, pokroić w grube plastry. Cebulę obrać, pokroić w krążki. Na patelni rozgrzać olej, dodać pokrojoną cebulę, zeszklić. Dodać przygotowane mięso i pieczarki. Wymieszać i razem przesmażyć. Podlać ciepłą wodą tak aby zakryła mięso. Dusić do miękkości, odprawić do smaku. Do duszenia mona dodać liść laurowy.

Podobne przepisy

Wątróbka z patelni

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-12-06

Dodany przez: CEZARY

Kategoria: Mięsne

Filet pod pierzynką z pomidora i sera

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 40 min.

Data dodania: 2022-12-08

Dodany przez: malina

Kategoria: Mięsne

Pieczony schab

Ile porcji: 24

Data dodania: 2023-03-14

Dodany przez: testera

Kategoria: Mięsne

Naleśniki z serkiem topionym

Ile porcji: 7

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-06-05

Dodany przez: teressa444

Kategoria: Mięsne

Płaski kotlet

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-08-07

Dodany przez: gosiakaminska

Kategoria: Mięsne

Kotlety z farszem pieczarkowym

Ile porcji: 10

Czas przyrządzenia: 34 min.

Data dodania: 2022-12-03

Dodany przez: CEZARY

Kategoria: Mięsne