Grzyby myjemy w zimnej wodzie. Większe kroimy. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę. Na patelni rozgrzewamy olej, wrzucamy grzyby, podsmażamy, dodajemy cebulę, solimy, pieprzymy. Smażymy do miękkości.
Ile porcji: 4
Czas przyrządzenia: 60 min.
Data dodania: 2023-04-19
Dodany przez: nena17
Kategoria: Grzyby
Ile porcji: 24
Czas przyrządzenia: 45 min.
Data dodania: 2024-01-01
Dodany przez: beatkaa153
Ile porcji: 3
Czas przyrządzenia: 30 min.
Data dodania: 2023-03-14
Dodany przez: Teresa
Ile porcji: 10
Data dodania: 2022-10-07
Dodany przez: ben-ka
Ile porcji: 15
Czas przyrządzenia: 43200 min.
Data dodania: 2022-10-04
Dodany przez: Albertos
Data dodania: 2023-02-13
Dodany przez: Trishelle