Przepis na Kotlet schabowy panierowany

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
5 min.
Czas przygotowania:
5 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
2132
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Kotlet schabowy panierowany?

Mięso lekko rozbić, ukształtować kotlety, posolić, popieprzyć, obtoczyć w mące, jajku i tartej bułce. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor. Dosmażyć na małym ogniu.

Podobne przepisy

Kurczak w pieczarkach

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 100 min.

Data dodania: 2022-10-05

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Mięsne

Risotto

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-03-14

Dodany przez: jasia

Kategoria: Mięsne

Kiełbasa parzona

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-04-22

Dodany przez: monika4

Kategoria: Mięsne

Kiełbasa z cebulą

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-11-20

Dodany przez: Bulma

Kategoria: Mięsne

Mięso mielone gyros

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-08-12

Dodany przez: gosiakaminska

Kategoria: Mięsne

Bitki wołowe

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-07-14

Dodany przez: ewasylwia

Kategoria: Mięsne