Przepis na Karczek panierowany

Dodano przez:
Ile porcji:
6
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1983
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Karczek panierowany

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Karczek panierowany?

Mięso umyć, osuszyć, pokroić na plastry, lekko rozbić. Oprószyć sola i pieprzem. Posmarować musztardą. Jajka roztrzepać z dwoma łyżkami wody, można dodać przyprawę kuchenną. Przygotowane mięso panierować w jajku, bułce. Smażyć na rozgrzanym oleju na rumiano.

Podobne przepisy

Pikantne skrzydełka

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-07-30

Dodany przez: eva45

Kategoria: Mięsne

Boczek pieczony z cebulką

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 240 min.

Data dodania: 2022-09-24

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Mięsne

Pulpety mielone

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-06-06

Dodany przez: madi356

Kategoria: Mięsne

Bitki wołowe

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-07-14

Dodany przez: ewasylwia

Kategoria: Mięsne

Pierś z kurczaka

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-10-24

Dodany przez: Bulma

Kategoria: Mięsne

Mielone z niespodzianką

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-12-05

Dodany przez: lewewelina23

Kategoria: Mięsne