Przepis na Karczek panierowany

Dodano przez:
Ile porcji:
6
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1935
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Karczek panierowany

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Karczek panierowany?

Mięso umyć, osuszyć, pokroić na plastry, lekko rozbić. Oprószyć sola i pieprzem. Posmarować musztardą. Jajka roztrzepać z dwoma łyżkami wody, można dodać przyprawę kuchenną. Przygotowane mięso panierować w jajku, bułce. Smażyć na rozgrzanym oleju na rumiano.

Podobne przepisy

Gulasz po chłopsku

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-07-14

Dodany przez: malinka

Kategoria: Mięsne

Kurczak w chipsowej panierce

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-08-28

Dodany przez: kaMisia13

Kategoria: Mięsne

Kotleciki z jajek

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-03-30

Dodany przez: Teresa

Kategoria: Mięsne

Jajka smażone z salami

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-03-23

Dodany przez: Teresa

Kategoria: Mięsne

Skrzydełka zawijane w boczku

Ile porcji: 7

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-07-02

Dodany przez: monika4

Kategoria: Mięsne

Bogracz

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-05-16

Dodany przez: netha

Kategoria: Mięsne