Przepis na Kapusta kiszona do golonki

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
60 min.
Czas przygotowania:
60 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
4982
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Warzywa

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Kapusta kiszona do golonki?

Kapustę kiszoną wraz z sokiem przekładamy do rondelka i gotujemy. Dodajemy smalec, ziele angielskie i liście laurowe. Doprawiamy do smaku vegetą. Gotujemy do miękkości często mieszając. Do golonki kapustę robię kwaśną, dlatego jej nie odgotowuję i nie odciskam kwaśnego soku.

Podobne przepisy

Dufinki

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-09-14

Dodany przez: bernika

Kategoria: Jarskie

Kalafior w parowarze

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2024-01-17

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Warzywa

Szpinak ze śmietaną

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 20 min.

Data dodania: 2024-02-29

Dodany przez: Junior

Kategoria: Warzywa

Domowe kopytka

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-06-11

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Warzywa

Smażone cukinie

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-05-14

Dodany przez: monika4

Kategoria: Warzywa

Ziemniaki na frytki Ani

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2024-02-27

Dodany przez: mati

Kategoria: Warzywa