Na patelni rozpuszczamy 2-3 łyżki masła, wrzucamy pokrojoną w plastry cebulę, tuszymy, po 5 minutach dodajemy szklankę wody i kostkę rosołową, dusimy pod przykryciem do miękkości.
Ile porcji: 4
Czas przyrządzenia: 30 min.
Data dodania: 2023-09-06
Dodany przez: Ter-esa
Kategoria: Warzywa
Ile porcji: 10
Czas przyrządzenia: 40 min.
Data dodania: 2022-12-04
Dodany przez: CEZARY
Czas przyrządzenia: 35 min.
Data dodania: 2024-03-04
Dodany przez: Junior
Data dodania: 2024-01-01
Dodany przez: Bocja
Ile porcji: 2
Czas przyrządzenia: 80 min.
Data dodania: 2023-01-01
Dodany przez: VANILLASKA
Kategoria: Mięsne
Czas przyrządzenia: 67 min.
Data dodania: 2022-12-08
Dodany przez: malina