Przepis na Kalarepa z cebulą czerwoną

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
15 min.
Czas przygotowania:
15 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
5019
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Surówki

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Kalarepa z cebulą czerwoną?

Kalarepy obrać umyć i zetrzeć na tarce. Cebulkę pokroić na cienkie plasterki. Koperek drobno posiekać. Przygotować sos w miseczce, połączyć śmietanę, koperek i przyprawy razem, wymieszać dokładnie sosik i polać nim kalarepę, połączyć wszystko dokładnie razem.

Podobne przepisy

Surówka z porem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 25 min.

Data dodania: 2022-12-07

Dodany przez: malina

Kategoria: Surówki

Surówka jabłkowo-porowa

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-11-14

Dodany przez: Bulma

Kategoria: Surówki

Surówka z marchewką

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 20 min.

Data dodania: 2022-12-07

Dodany przez: malina

Kategoria: Surówki

Surówka z czarnej rzodkwi

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-02-09

Dodany przez: kermit

Kategoria: Surówki

Chrupiąca surówka

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 20 min.

Data dodania: 2022-12-07

Dodany przez: malina

Kategoria: Surówki

Surówka z buraka i jabłka

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2024-01-14

Dodany przez: dorlill

Kategoria: Surówki