Przepis na Hot – dog po warszawsku

Dodano przez:
Ile porcji:
1
Łączny czas przyrządzania:
20 min.
Czas przygotowania:
20 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
2547
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne, Przepisy na grilla

Składniki

Jak zrobić Hot – dog po warszawsku?

Pieczarki drobno posiekać. Cebule obrać, posiekać i lekko zarumienić na oleju, dodać pieczarki. Smażyć 5 min. Pod koniec smażenia posolić i oprószyć pieprzem. W bułce wydrążyć otwór. W otwór nałożyć nadzienie z pieczarek i zapiekać bułkę na ruszcie 7 min.

Podobne przepisy

Schabowy w orzechowej panierce

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 20 min.

Data dodania: 2024-03-21

Dodany przez: enia

Kategoria: Mięsne

A’la spaghetti bolognese

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-10-04

Dodany przez: Ter-esa

Kategoria: Mięsne

Smaczne kotleciki

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-12-31

Dodany przez: beatkaa153

Kategoria: Mięsne

Moje pieczonki

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 25 min.

Data dodania: 2022-09-21

Dodany przez: ben-ka

Kategoria: Przepisy na grilla

Schab nadziewany żurawiną

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 1540 min.

Data dodania: 2022-12-05

Dodany przez: malina

Kategoria: Mięsne

Mortadela z oczkiem na kanapce

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-11-03

Dodany przez: beatkaa153

Kategoria: Mięsne