Przepis na Halibut panierowany

Dodano przez:
Ile porcji:
6
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
6272
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Owoce morza

Przepis została opublikowana w dniu: 20.07.2022
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2897 osób!
Smacznego!

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Halibut panierowany?

Filety z halibuta należy podzielić na porcje, skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą i pieprzem. Jajka roztrzepać. Halibuta obtoczyć w mące, następnie namoczyć w jajku i smażyć na rozgrzanym na patelni tłuszczu.

Podobne przepisy

Śledzie w oleju

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-07-06

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Owoce morza

Pasta

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-07-12

Dodany przez: gosiakaminska

Kategoria: Owoce morza

Kalmary w winie

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2011-04-14

Dodany przez: bernika

Kategoria: Owoce morza

Smażone śledzie

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-06-30

Dodany przez: tulipan

Kategoria: Owoce morza

Smażona miruna

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-07-09

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Owoce morza

Śledzik w cebulce

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-07-10

Dodany przez: malinka

Kategoria: Owoce morza