Przepis na Halibut panierowany

Dodano przez:
Ile porcji:
6
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
6284
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Owoce morza

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Halibut panierowany?

Filety z halibuta należy podzielić na porcje, skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą i pieprzem. Jajka roztrzepać. Halibuta obtoczyć w mące, następnie namoczyć w jajku i smażyć na rozgrzanym na patelni tłuszczu.

Podobne przepisy

Galaretka ananasowa

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-03-15

Dodany przez: Gr4zyna

Kategoria: Desery

Sałatka z surimi

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-12-26

Dodany przez: ajres

Kategoria: Owoce morza

Śledzik zawijany

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-07-14

Dodany przez: malinka

Kategoria: Owoce morza

Pikantne małże po sardyńsku

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-06-10

Dodany przez: kaMisia13

Kategoria: Owoce morza

Filet z miruny

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-03-20

Dodany przez: Gr4zyna

Kategoria: Owoce morza

Śledziowy przysmak

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-08-02

Dodany przez: eva45

Kategoria: Owoce morza