Przepis na Gulasz z pieczarkami

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
995
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Składniki

Jak zrobić Gulasz z pieczarkami?

Mięso pokroić na kawałki, obsmażyć na oleju. Włożyć do garnka i podlać gorącą wodą. Dodać zeszkloną na maśle, posiekaną cebulę i przesmażone pieczarki. Dusić do miękkości, przyprawić do smaku.

Podobne przepisy

Kotlety na ostro z serem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 40 min.

Data dodania: 2024-03-17

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Mięsne

Złociste skrzydełka

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 40 min.

Data dodania: 2022-11-02

Dodany przez: beatkaa153

Kategoria: Mięsne

Kotlety mielone z serem

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 35 min.

Data dodania: 2022-12-13

Dodany przez: Asus

Kategoria: Mięsne

Wątróbka drobiowa z pomidorami

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-11-24

Dodany przez: enia

Kategoria: Mięsne

Placki ziemniaczane z gulaszem

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-11-04

Dodany przez: joasiakuc

Kategoria: Mięsne

Zraz mielony w sosie grzybowym

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-12-15

Dodany przez: ewas135

Kategoria: Mięsne