Przepis na Gulasz z pieczarkami

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
985
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Przepis została dodana w dniu: 22.07.2010
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2298 osób!
Bon Appétit!

Składniki

Jak zrobić Gulasz z pieczarkami?

Mięso pokroić na kawałki, obsmażyć na oleju. Włożyć do garnka i podlać gorącą wodą. Dodać zeszkloną na maśle, posiekaną cebulę i przesmażone pieczarki. Dusić do miękkości, przyprawić do smaku.

Podobne przepisy

Kurczak w ziołach

Ile porcji: 24

Data dodania: 2022-07-06

Dodany przez: netha

Kategoria: Mięsne

Grillowane skrzydełka z surówką i ziemniakami

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-07-19

Dodany przez: Ter-esa

Kategoria: Mięsne

Burger

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2013-02-09

Dodany przez: Agatta

Kategoria: Kuchnia amerykańska

Kotlety drobiowe

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-07-03

Dodany przez: madi356

Kategoria: Mięsne

Makaron z parówkami

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-06-25

Dodany przez: kanapka

Kategoria: Mięsne

Pierś indyka pieczona

Ile porcji: 4

Data dodania: 2022-08-01

Dodany przez: dorlill

Kategoria: Mięsne