Przepis na Gulasz po czesku

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Data dodania:
Wyświetlenia:
1599
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Składniki

Jak zrobić Gulasz po czesku?

Mięso i cebulę drobno pokroić, dodać wszystkie składniki, wymieszać. Wstawić do lodówki na 48 godzin, smażyć jak placki ziemniaczane.

Podobne przepisy

Grzebień ze schabu z boczkiem i serem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 75 min.

Data dodania: 2022-09-06

Dodany przez: bernika

Kategoria: Mięsne

Hamburger drobiowy

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-12-05

Dodany przez: agnieszka13

Kategoria: Mięsne

Kurczak nadziewany.

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-07-11

Dodany przez: danusia19671

Kategoria: Mięsne

Pierogi z innym farszem

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-08-03

Dodany przez: gosiakaminska

Kategoria: Mięsne

Nadziewane ziemniaczki

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 140 min.

Data dodania: 2022-10-29

Dodany przez: Marta1986

Kategoria: Mięsne

Tortellini z mięsem

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-11-04

Dodany przez: dorota20w

Kategoria: Mięsne