Przepis na Gulasz parówkowy

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
2307
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Receptura została opublikowana w dniu: 01.08.2022
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2415 osób!
Bon Appétit!

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Gulasz parówkowy?

Marchewkę i parówki pokroić w krążki , pieczarki małe na pół. Cebulę pokrojoną w kostkę zeszklić na oleju. Połączyć z pieczarkami i marchewką. Dodać parówki, podlać wodą tak, aby wszystko było przykryte. Dusić, do momentu aż marchewka będzie miękka. Dodać przecier, zagęścić mąką . Na końcu dodać przyprawy . Podawać z ryżem ugotowanym na sypko lub ziemniakami.

Podobne przepisy

Omlet z parówką

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-05-03

Dodany przez: teressa444

Kategoria: Mięsne

Piersi z kurczka z serem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-08-02

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Mięsne

Prawie Ciorba de perisoare

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-10-30

Dodany przez: bernika

Kategoria: Makarony

Miodowe skrzydełka

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 40 min.

Data dodania: 2022-12-30

Dodany przez: ewas135

Kategoria: Mięsne

Delikatne kotleciki z grilla

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-08-23

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Mięsne

Indyk w galarecie

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-03-16

Dodany przez: ondrasz

Kategoria: Mięsne