Przepis na Gulasz na szybko

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1460
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Receptura została dodana w dniu: 15.03.2011
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2822 osób!
Bon Appétit!

Składniki

Jak zrobić Gulasz na szybko?

Pieczarki umyć, osączyć, pokroić w plastry, zrumienić na patelni, dodając pokrojoną cebulę i paprykę. Z parówek zdjąć osłonki, pokroić w plasterki, obsmażyć na tłuszczu, dodać do pieczarek. Gdy zmiękną warzywa dodać rozdrobnione pomidory. Podlać odrobiną wody i dusić 5 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

Podobne przepisy

Schabik z papryczką w galarecie

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-07-14

Dodany przez: gosiakaminska

Kategoria: Mięsne

Wykwintny smalec domowy do smarowania pieczywa

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2022-07-21

Dodany przez: Ter-esa

Kategoria: Mięsne

Mielone kotlety Wandzi

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 20 min.

Data dodania: 2022-08-09

Dodany przez: mati

Kategoria: Mięsne

Kolorowy makaron z indykiem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-06-27

Dodany przez: Teresa

Kategoria: Mięsne

Makaron ryżowy z indykiem i warzywami

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-06-27

Dodany przez: zybi_01

Kategoria: Kasze i ryż

Wątróbka w sosie

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-07-31

Dodany przez: beatkaa153

Kategoria: Mięsne