Przepis na Gulasz na szybko

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1465
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Składniki

Jak zrobić Gulasz na szybko?

Pieczarki umyć, osączyć, pokroić w plastry, zrumienić na patelni, dodając pokrojoną cebulę i paprykę. Z parówek zdjąć osłonki, pokroić w plasterki, obsmażyć na tłuszczu, dodać do pieczarek. Gdy zmiękną warzywa dodać rozdrobnione pomidory. Podlać odrobiną wody i dusić 5 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

Podobne przepisy

Pieczony karczek ze szpinakiem serem i musztardą ziarnistą

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2022-09-13

Dodany przez: bernika

Kategoria: Mięsne

Duszony schabowy

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2024-01-03

Dodany przez: agnieszka13

Kategoria: Mięsne

Wieprzowa smażonka

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-06-08

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Mięsne

Sos z brokułami

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 50 min.

Data dodania: 2024-03-26

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Mięsne

Bigos przednówkowy

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-03-29

Dodany przez: Renia

Kategoria: Grzyby

Kurczak po tajsku

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-03-12

Dodany przez: kassik

Kategoria: Mięsne