Przepis na Gulasz na szybko

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1494
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Składniki

Jak zrobić Gulasz na szybko?

Pieczarki umyć, osączyć, pokroić w plastry, zrumienić na patelni, dodając pokrojoną cebulę i paprykę. Z parówek zdjąć osłonki, pokroić w plasterki, obsmażyć na tłuszczu, dodać do pieczarek. Gdy zmiękną warzywa dodać rozdrobnione pomidory. Podlać odrobiną wody i dusić 5 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

Podobne przepisy

Pyzy ziemniaczane z mięsem

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2024-01-28

Dodany przez: enia

Kategoria: Mięsne

Swojska pieczeń.

Ile porcji: 8

Data dodania: 2023-07-01

Dodany przez: monika4

Kategoria: Mięsne

Mięsko zapiekane w sosie musztardowo-ketchupowym

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 150 min.

Data dodania: 2022-12-06

Dodany przez: malina

Kategoria: Mięsne

Kremowy pasztet do smarowania

Ile porcji: 10

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2024-02-20

Dodany przez: lewewelina23

Kategoria: Mięsne

Schab z piekarnika

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2024-01-04

Dodany przez: Bocja

Kategoria: Mięsne

Kotleciki mielone z niespodzianką

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 40 min.

Data dodania: 2022-12-30

Dodany przez: ewas135

Kategoria: Mięsne