Przepis na Farsz z mięsem i kapustą do pierogów

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
60 min.
Czas przygotowania:
1 g
Data dodania:
Wyświetlenia:
5900
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Zdjęcia

Składniki

  • mięso 20 dag
  • świeża kapusta 1/2 kg
  • cebula 1 nieduża
  • sól do smaku
  • pieprz do smaku

Jak zrobić Farsz z mięsem i kapustą do pierogów?

Kapustę poszatkować, ugotować i odcisnąć
wodę, następnie zmielić w maszynce o grubszym
sitku. Mięso – ugotowane lub upieczone
– zmielić na drobniejszym sitku, cebulę
pokroić i usmażyć na tłuszczu. Wszystko
połączyć i doprawić do smaku.

Podobne przepisy

Keks mięsny

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2022-09-13

Dodany przez: bernika

Kategoria: Mięsne

Polędwiczki z musztardą francuską

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-12-23

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Mięsne

Pulpety z kapustą

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-08-06

Dodany przez: eva45

Kategoria: Mięsne

Roladki wieprzowe

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-05-28

Dodany przez: netha

Kategoria: Mięsne

Kalafior uparowany z kabanosami

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-03-26

Dodany przez: Pulpecja

Kategoria: Mięsne

Wątróbka drobiowa

Ile porcji: 7

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-06-09

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Mięsne