Przepis na Farsz na pierogi

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
45 min.
Czas przygotowania:
45 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
4459
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Farsz na pierogi?

Mięso zmielić w maszynce, razem z pieczarkami. Kapustę drobno posiekać. Cebulę przesmażyć na oleju. Dodać sól i pieprz i farsz dokładnie wymieszać.

Podobne przepisy

Schabowy w cieście naleśnikowym

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-08-15

Dodany przez: gosiakaminska

Kategoria: Mięsne

Mialone klopsy z pietruszką

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2024-03-01

Dodany przez: alaaa

Kategoria: Mięsne

Hot-dog

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-10-22

Dodany przez: Marta1986

Kategoria: Mięsne

Boczek rolowany

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-08-12

Dodany przez: gosiakaminska

Kategoria: Mięsne

Mieso duszone z cebulką

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-09-28

Dodany przez: Ter-esa

Kategoria: Mięsne

Wieprzowina z sosem śmietanowo – chrzanowym

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2024-03-26

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Mięsne