Biszkopt: z białek ubijamy pianę na sztywno, dodajemy cukier, żółtka, mąkę oraz proszek do pieczenia. Pieczemy w temp. 180*C przez 40 minut.
Masa budyniowa: z mleka i budyni gotujemy budyń, dodając cukier do smaku.
Masa śmietanowa: Białą czekoladę rozpuszczamy z 1 łyżką mleka. Żelatynę rozpuszczamy w 2 łyżkach mleka. Śmietanę kremówkę ubijamy razem ze śnieżką, dodajemy rozpuszczoną czekoladę oraz żelatynę.
Dekoracja: puszkę mleka skondensowanego gotujemy przez 3 godziny.
Ułożenia ciasta: biszkopt-masa budyniowa-masa śmietanowa-wierzch smarujemy gorącym karmelem i dekorujemy wiórkami kokosowymi.
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta