Przepis na Biszkopt tradycyjny

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
60 min.
Czas przygotowania:
1 g
Data dodania:
Wyświetlenia:
2903
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Ciasta

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Biszkopt tradycyjny?

Oddzielić żółtka pod białek. Ubić białka na sztywną pianę, pod koniec ubijania dodawać cukier i po jednym żółtku. Następnie wymieszać z mąką i proszkiem. Upiec na złoty kolor. Piec 30-40 minut.

Podobne przepisy

Śmietanowiec trójkolorowy

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2024-01-03

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Ciasta

Ser do sernika

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-10-24

Dodany przez: Bulma

Kategoria: Ciasta

SNIKERS

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2024-01-08

Dodany przez: kiziolek20

Kategoria: Ciasta

Placek mandarynkowy z galaretką

Ile porcji: 10

Czas przyrządzenia: 100 min.

Data dodania: 2022-10-23

Dodany przez: Marta1986

Kategoria: Ciasta

Lodowiec

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2024-02-11

Dodany przez: lewewelina23

Kategoria: Ciasta

Ciasto rodzynkowe

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-10-05

Dodany przez: Ter-esa

Kategoria: Ciasta