Przepis na Zupa pieczarkowa na bulionie

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
60 min.
Czas przygotowania:
1 g
Data dodania:
Wyświetlenia:
1444
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Zupy

Receptura została opublikowana w dniu: 28.07.2022
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2288 osób!
Na zdrowie!

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Zupa pieczarkowa na bulionie?

Warzywa ścieramy na tarce o grubych oczkach, gotujemy w bulionie. Cebulę i pieczarki kroimy w drobną kostkę i podsmażamy na maśle. Śmietanę rozrabiamy z mąką i razem z pieczarkami i powstałym sosem dodajemy do zupy. Pod koniec gotowania zupę doprawiamy.

Podobne przepisy

Zupa cebulowa z ziemniaczkami

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-09-28

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Zupy

Zupa fasolowa z ziołami prowansalskimi

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-07-15

Dodany przez: ewasylwia

Kategoria: Zupy

Rosuł z kurczaka

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-10-22

Dodany przez: lewewelina23

Kategoria: Zupy

Kremowa zupa z pieczarek

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 50 min.

Data dodania: 2022-12-07

Dodany przez: malina

Kategoria: Grzyby

Majonez domowy

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-02-06

Dodany przez: daktyl

Kategoria: Zupy

Botwina

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-06-02

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Zupy