Przepis na Zraziki porowo-mięsne

Dodano przez:
Ile porcji:
3
Łączny czas przyrządzania:
45 min.
Czas przygotowania:
45 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
2161
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Składniki

Jak zrobić Zraziki porowo-mięsne?

Opłukane pory gotować 30 minut w osolonej wodzie. Osączyć i przepuścić przez maszynkę razem z mięsem. Dodać jajka, sól i pieprz, wyrobić i formować zraziki. Obtoczyć w mące i tartej bułce, smażyć na oleju 8 minut ze wszystkich stron.

Podobne przepisy

Cynaderki wieprzowe z jabłkiem

Ile porcji: 3

Data dodania: 2023-08-31

Dodany przez: dorota20w

Kategoria: Mięsne

Pieczone żeberka II

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 105 min.

Data dodania: 2022-10-16

Dodany przez: ben-ka

Kategoria: Mięsne

Kurczak a’la fajitas

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 25 min.

Data dodania: 2022-11-29

Dodany przez: VoytekK

Kategoria: Mięsne

Zapiekane tłuścioszki

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-12-16

Dodany przez: ewas135

Kategoria: Mięsne

Golonka na kapuście

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 180 min.

Data dodania: 2023-09-28

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Mięsne

Udka kurczaka pieczone

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2022-09-25

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Mięsne