Przepis na Włoszczyzna parowana

Dodano przez:
Ile porcji:
3
Łączny czas przyrządzania:
35 min.
Czas przygotowania:
35 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
797
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Warzywa

Receptura została opublikowana w dniu: 14.08.2022
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2063 odwiedzających!
Smacznego!

Zdjęcia

Składniki

  • włoszczyzna 1 kg
  • woda 1 szkl
  • oliwa 3 łyżki

Jak zrobić Włoszczyzna parowana?

Wodę mieszamy z oliwą, wlewamy do garnuszka, wrzucamy włoszczyznę i parujemy 35 minut.

Podobne przepisy

Pyszne szparagi

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-07-29

Dodany przez: krokodyl

Kategoria: Warzywa

Bakłażan faszerowany mięsem

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-06-29

Dodany przez: weramera

Kategoria: Mięsne

Fasolka szparagowa na parze

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-07-31

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Warzywa

Kapusta pekińska z miodem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-06-22

Dodany przez: Teresa

Kategoria: Warzywa

Pieczarki z grilla

Ile porcji: 30

Czas przyrządzenia: 50 min.

Data dodania: 2011-04-07

Dodany przez: malg0kolczyk0wnia

Kategoria: Przekąski

Brokuły gotowane do obiadu

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-07-08

Dodany przez: netha

Kategoria: Warzywa