Przepis na Spód do szarlotki

Dodano przez:
Ile porcji:
1
Łączny czas przyrządzania:
20 min.
Czas przygotowania:
20 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1264
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Ciasta

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Spód do szarlotki?

Margarynę kruszymy, dodajemy żółtka, cukier i proszek do pieczenia pomieszamy z mąką. Wyrabiamy cisto i odstawiamy na 40 minut do lodówki.

Podobne przepisy

Ciasteczka kruche z marmoladą

Ile porcji: 40

Czas przyrządzenia: 80 min.

Data dodania: 2022-12-10

Dodany przez: CEZARY

Kategoria: Ciasta

Szarlotka z bitą smietaną na farncuskim cieście

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-07-04

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Ciasta

Ciasteczka z powidłami

Ile porcji: 20

Czas przyrządzenia: 40 min.

Data dodania: 2022-10-05

Dodany przez: pioge7

Kategoria: Ciasta

Babka długo świeża

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-07-06

Dodany przez: teressa444

Kategoria: Ciasta

Drożdżowe z kruszonką jabłkową

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-05-23

Dodany przez: monika4

Kategoria: Ciasta

Babka z kisieli

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 75 min.

Data dodania: 2024-03-21

Dodany przez: bernika

Kategoria: Ciasta