Cukinie (najlepiej cienką) umyć i pokroić na cienkie plasterki. Zieloną fasolkę umyć, oczyścić i przykroić na pół, ugotować na półtwardo w osolonej wodzie. Mięso umyć, pokroić na duże kawałki. Cebulę drobno posiekać, usmażyć na oleju, dodać pokrojoną paprykę, cukinię, podsmażyć, zdjąć z patelni, a na pozostały olej włożyć pokrojone mięso, podsmażyć i dodać warzywa i fasolkę ugotowaną ciągle mieszać, dodać pomidory z puszki, kukurydzę i przyprawy i dusić na małym ogniu pod przykryciem. Dusić wszystko do chwili, aż mięso i warzywa będą miękkie.
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Mięsne