Przepis na Sałatka z „puszki”

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
10 min.
Czas przygotowania:
10 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1150
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Sałatki

Składniki

Jak zrobić Sałatka z „puszki”?

Fasolę, groszek oraz kukurydzę odsączyć z zalewy, spłukać wodą i ponownie odsączyć. Wszystkie warzywa umieścić w jednym naczyniu, dodać majonez oraz przyprawy. Całość wymieszać. W razie potrzeby ponownie przyprawić do smaku. Z góry udekorować oliwkami. Schłodzić w lodówce i podawać gościom.

Podobne przepisy

Sałatka na ciepło z kaszą jaglaną

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 40 min.

Data dodania: 2022-12-05

Dodany przez: malina

Kategoria: Sałatki

Sałatka z makaronem i porem

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2024-01-30

Dodany przez: madi356

Kategoria: Sałatki

Sałatka z porem, ziemniakami i kukurydzą

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-11-27

Dodany przez: Emila

Kategoria: Sałatki

Ogórki z papryką w śmietanie

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2024-01-01

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Sałatki

Surówka z białej kapusty i świeżej dyni

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-11-06

Dodany przez: dorota20w

Kategoria: Sałatki

Sałatka do obiadku

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-08-30

Dodany przez: Pola

Kategoria: Sałatki