Receptura została dodana w dniu: 02.03.2010
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2629 osób!
Bon Appétit!
Ogórki umyć i pokroić w plasterki. Marchewkę obrać i poszatkować w plasterki. Paprykę pokroić w paski. Pomidory sparzyć wrzątkiem, obrać ze skórki i pokroić. Cebulę i pory pokroić. Kapustę poszatkować, a kalafior pokroić w małe różyczki. Przygotować zalewę. Warzywa zalać zalewą i dusić na ogniu ok. 30 minut. Wrzącą sałatkę wraz z zalewą włożyć do słoików. Pasteryzować. Sałatka idealna do jesiennych i zimowych obiadów. Pyszna również do przegryzienia w między czasie 🙂
smacznego 🙂
Kategoria: Sałatki
Kategoria: Sałatki
Kategoria: Sałatki
Kategoria: Sałatki
Kategoria: Sałatki
Kategoria: Sałatki