Przepis na Ryż maślano-waniliowy

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1342
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Kasze i ryż

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Ryż maślano-waniliowy?

Ryż gotujemy przez 10 minut w wodzie. Następnie po 10 minutach dodajemy masełko. Zagotowujemy i na sam koniec dodajemy cukier. Najlepiej smakuje na ciepło.

Podobne przepisy

Jajecznica z ryżem

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-08-18

Dodany przez: Pola

Kategoria: Kasze i ryż

Makaron staropolski

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-03-18

Dodany przez: Teresa

Kategoria: Kasze i ryż

Kaszanka z cebulą

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-11-25

Dodany przez: Bulma

Kategoria: Kasze i ryż

Pikantne kotleciki z kaszy perłowej

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-10-14

Dodany przez: Ter-esa

Kategoria: Kasze i ryż

Kluseczki kładzione z grysiku

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-09-19

Dodany przez: Ter-esa

Kategoria: Kasze i ryż

Farsz z kaszą

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2024-02-16

Dodany przez: buba00

Kategoria: Kasze i ryż