Żółtka utrzeć mikserem z cukrem i cukrem waniliowym.
Mąkę, budyń i pół szklanki mleka zmiksować i ugotować na pozostałym mleku budyń. Wystudzić.
W misce zmiksować masło, dodając partiami wystudzony budyń, wmieszać 3/4 wiórków kokosowych.
Na dnie formy ułożyć krakersy, wyłożyć 1/3 masy i dalej układać na przemian krakersy i masę tak by ostatnią warstwę tworzyła masa.
Wierzch posypać pozostałymi wiórkami i dobrze owinięte (aby nie pochłaniało zapachów) wstawić do lodówki na kilka godzin, najlepiej na noc.
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta
Ile porcji: 20
Czas przyrządzenia: 100 min.
Data dodania: 2022-09-12
Dodany przez: malg0kolczyk0wnia
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta