Przepis została opublikowana w dniu: 18.03.2023
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2378 odwiedzających!
Na zdrowie!
Żółtka utrzeć mikserem z cukrem i cukrem waniliowym.
Mąkę, budyń i pół szklanki mleka zmiksować i ugotować na pozostałym mleku budyń. Wystudzić.
W misce zmiksować masło, dodając partiami wystudzony budyń, wmieszać 3/4 wiórków kokosowych.
Na dnie formy ułożyć krakersy, wyłożyć 1/3 masy i dalej układać na przemian krakersy i masę tak by ostatnią warstwę tworzyła masa.
Wierzch posypać pozostałymi wiórkami i dobrze owinięte (aby nie pochłaniało zapachów) wstawić do lodówki na kilka godzin, najlepiej na noc.
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta