Przepis na Polędwica beskidzka w galarecie

Dodano przez:
Ile porcji:
2
Łączny czas przyrządzania:
15 min.
Czas przygotowania:
15 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
3853
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Można dodać inne warzywa, pietruszkę, seler, pory.

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Polędwica beskidzka w galarecie?

Polędwicę pociąć na 4 porcje. Zagotować bulion, ugotować marchew i jajka na twardo. Rozpuścić żelatynę. Wymieszać z bulionem. Na czterech talerzykach ułożyć kawałki polędwicy, marchew, groszek, połówki jajek, zalać bulionem. Udekorować gałązkami pietruszki.

Podobne przepisy

Schab w sosie cebulowym

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2024-01-07

Dodany przez: helas

Kategoria: Mięsne

Mięsny sos z marchewką

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-09-21

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Mięsne

Schabowy inaczej

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-09-18

Dodany przez: emilia9n

Kategoria: Mięsne

Marynowane roladki schabowe z fetą

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 50 min.

Data dodania: 2022-09-14

Dodany przez: bernika

Kategoria: Mięsne

Mielone z indyka

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-02-20

Dodany przez: Wiera

Kategoria: Mięsne

Pieczeń rzymska z czosnkiem

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2024-02-11

Dodany przez: lewewelina23

Kategoria: Mięsne