Przepis na Pikantne grzanki do zup

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
15 min.
Czas przygotowania:
15 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
902
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Zupy

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Pikantne grzanki do zup?

Bagietkę kroimy w grubsze kromki. Masło ucieramy z przeciśniętym przez praskę czosnkiem, natką pietruszki, bazylią i solą. Tak przygotowanym masłem smarujemy kromki, posypujemy je żółtym serem, wstawiamy do gorącego piekarnika i zapiekamy aż ser się rozpuści. Grzanki możemy pokroić w kosteczkę przed zapiekaniem lub po zapieczeniu, kiedy już ostygną.

Podobne przepisy

Zupa serowo-ziemniaczana

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-10-30

Dodany przez: bernika

Kategoria: Zupy

Barszcz czysty

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-02-06

Dodany przez: aadasik

Kategoria: Zupy

Zupa z zacierkami

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-06-13

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Zupy

Zupa krem z awokado

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-12-27

Dodany przez: halina

Kategoria: Zupy

Poznańska zupa kartoflana

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-09-23

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Zupy

Aromatyczna zupa marchewkowa

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 75 min.

Data dodania: 2022-12-08

Dodany przez: malina

Kategoria: Zupy