Mięso umyć, posolić, obsmażyć na silnym ogniu z obu stron i przełożyć do rondla, podlać niewielką ilością wody i dusić do miękkości. Mięso po uduszeniu wyjąć, wyporcjować ułożyć na talerzu.
Ile porcji: 30
Czas przyrządzenia: 150 min.
Data dodania: 2023-01-03
Dodany przez: foczka-ks
Kategoria: Mięsne
Ile porcji: 5
Czas przyrządzenia: 2880 min.
Data dodania: 2022-10-08
Dodany przez: pioge7
Ile porcji: 3
Czas przyrządzenia: 20 min.
Data dodania: 2024-03-27
Dodany przez: bernika
Ile porcji: 10
Czas przyrządzenia: 85 min.
Data dodania: 2022-12-23
Dodany przez: malinka18
Czas przyrządzenia: 80 min.
Data dodania: 2022-10-28
Dodany przez: Marta1986
Czas przyrządzenia: 60 min.
Data dodania: 2023-07-21
Dodany przez: gosiakaminska