Przepis na Pieczarkowy farsz do jajek

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
2629
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Zimny bufet

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Pieczarkowy farsz do jajek?

Pieczarki oczyścić i ugotować do miękkości, odsączyć i zemleć. Następnie przełożyć je do miski, dodać żółtka jaj ugotowanych na twardo, posiekany szczypiorek i wymieszać je widelcem. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

Podobne przepisy

Mięsne paszteciki

Ile porcji: 30

Czas przyrządzenia: 150 min.

Data dodania: 2023-01-03

Dodany przez: foczka-ks

Kategoria: Mięsne

Jajecznica wiosenna z nowalijkami

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-10-21

Dodany przez: emilia9n

Kategoria: Zimny bufet

Kanapki z jajkiem

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-12-01

Dodany przez: netha

Kategoria: Zimny bufet

Kanapki z kielbasą i majonezem

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-04-08

Dodany przez: tulipan

Kategoria: Zimny bufet

A’la łazanki z pieczarkami i wędliną

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-10-06

Dodany przez: Ter-esa

Kategoria: Zimny bufet

Żółty ser

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2024-02-12

Dodany przez: lewewelina23

Kategoria: Zimny bufet