Przepis na Pieczarkowy farsz do jajek

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
2581
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Zimny bufet

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Pieczarkowy farsz do jajek?

Pieczarki oczyścić i ugotować do miękkości, odsączyć i zemleć. Następnie przełożyć je do miski, dodać żółtka jaj ugotowanych na twardo, posiekany szczypiorek i wymieszać je widelcem. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

Podobne przepisy

Chrzan do wędliny

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-04-12

Dodany przez: noteska

Kategoria: Zimny bufet

Brie i jabłko-róża na przystawkę

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-08-30

Dodany przez: dorota20w

Kategoria: Zimny bufet

Pizza domowa

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-05-03

Dodany przez: madi356

Kategoria: Zimny bufet

Jaja faszerowane w kolorach rasta

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2024-03-20

Dodany przez: malg0kolczyk0wnia

Kategoria: Zimny bufet

Sniadanie z „głodną” parówką

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-10-08

Dodany przez: Ter-esa

Kategoria: Zimny bufet

Pomidorki na ostro

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-07-13

Dodany przez: malinka

Kategoria: Zimny bufet