Przepis na Pieczarki smażone

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
15 min.
Czas przygotowania:
15 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1210
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Jarskie

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Pieczarki smażone?

Pieczarki opłukać, osączyć, usunąć trzony, obrać ze skórki. Same kapelusze usmażyć na silnie rozgrzanym tłuszczu. Podawać wprost z patelni posolone, oprószone pieprzem, polane tłuszczem ze smażenia, z białym pieczywem.

Podobne przepisy

Groszek zielony z majonezem

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2024-01-10

Dodany przez: tulipan

Kategoria: Jarskie

Półmisek śniadaniowy

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2024-03-22

Dodany przez: enia

Kategoria: Jarskie

Twarożek śniadaniowy

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-09-03

Dodany przez: Pola

Kategoria: Jarskie

Śląskie kluchy

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-12-14

Dodany przez: ewas135

Kategoria: Jarskie

Kopytka pikantne

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-06-23

Dodany przez: netha

Kategoria: Jarskie

Placek po węgiersku

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-07-12

Dodany przez: danusia19671

Kategoria: Jarskie