Przepis na Pasztetowe jajka

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
45 min.
Czas przygotowania:
45 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
955
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Zimny bufet

Składniki

Jak zrobić Pasztetowe jajka?

Jajka obrać i przekroić na pół wzdłuż. Żółtka wyjąć i rozetrzeć. Cebulę obrać, drobno posiekać i lekko zrumienić na margarynie. Następnie ostudzić, dodać do pasztetu , wymieszać z żółtkami, serem i natką pietruszki. Przyprawić solą, pieprzem i gałką muszkatołową i masą napełnić połówki białek.

Podobne przepisy

Wiosenne kanapki dla jaroszy

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-10-21

Dodany przez: emilia9n

Kategoria: Zimny bufet

Uromaki sushi

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 70 min.

Data dodania: 2022-12-01

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Zimny bufet

Cebulowa przekąska

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-08-19

Dodany przez: teressa444

Kategoria: Zimny bufet

Makaron z czewoną fasolą

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-03-15

Dodany przez: daba_007

Kategoria: Zimny bufet

Zawijaski szynkowe w galarecie

Ile porcji: 4

Data dodania: 2023-09-02

Dodany przez: dorota20w

Kategoria: Zimny bufet

Jajka faszerowane ulubioną sałatką

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-05-29

Dodany przez: madi356

Kategoria: Zimny bufet