Przepis na Pasztetowe jajka

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
45 min.
Czas przygotowania:
45 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
935
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Zimny bufet

Składniki

Jak zrobić Pasztetowe jajka?

Jajka obrać i przekroić na pół wzdłuż. Żółtka wyjąć i rozetrzeć. Cebulę obrać, drobno posiekać i lekko zrumienić na margarynie. Następnie ostudzić, dodać do pasztetu , wymieszać z żółtkami, serem i natką pietruszki. Przyprawić solą, pieprzem i gałką muszkatołową i masą napełnić połówki białek.

Podobne przepisy

Jajecznica na bekonie z serem żółtym

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-03-16

Dodany przez: Ter-esa

Kategoria: Zimny bufet

Masło koperkowe

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-07-27

Dodany przez: malinka

Kategoria: Zimny bufet

Sałatka jarzynowa

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-02-06

Dodany przez: Madlen

Kategoria: Zimny bufet

Chleb opiekany w jajku

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-05-02

Dodany przez: madi356

Kategoria: Zimny bufet

Krokiety do barszczu czerwonego z pieczarkami

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-10-20

Dodany przez: emilia9n

Kategoria: Zimny bufet

Jajka z pastą z ogórkiem

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-11-16

Dodany przez: lewewelina23

Kategoria: Zimny bufet