Przepis na Pasta wątrobiano-serowa

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
880
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Przekąski

Receptura została opublikowana w dniu: 29.07.2022
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2487 odwiedzających!
Smacznego!

Składniki

Jak zrobić Pasta wątrobiano-serowa?

Wątróbkę oczyścić, pokroić na kawałki, obsmażyć na smalcu i podlać łyżką wody. Dusić kilka minut. Gdy ostygnie, zemleć w maszynce razem z sosem do duszenia. Ser utrzeć na tarce i wymieszać dokładnie ze zmieloną wątróbką, dodać śmietanę. Posolić i dodać pieprz do smaku.

Podobne przepisy

Fasola z kiełbasą

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 50 min.

Data dodania: 2011-09-12

Dodany przez: beatkaa153

Kategoria: Przekąski

Pomidorki ze śledziem

Ile porcji: 12

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2011-12-21

Dodany przez: CEZARY

Kategoria: Przekąski

Jajka ze szczypiorkiem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 25 min.

Data dodania: 2022-08-11

Dodany przez: Junior

Kategoria: Przekąski

Pierogi z grzybami i kapustą

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 80 min.

Data dodania: 2011-11-21

Dodany przez: Emila

Kategoria: Przekąski

Kromeczki z jajkiem

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2012-01-31

Dodany przez: teressa444

Kategoria: Przekąski

Jajka pod szynką szwardzwaldzką i rzeżuchą

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 24 min.

Data dodania: 2011-08-19

Dodany przez: bernika

Kategoria: Przekąski