Przepis na Pasta twarogowo – pieczarkowa

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
45 min.
Czas przygotowania:
45 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
898
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Jarskie

Przepis została opublikowana w dniu: 02.08.2023
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2138 osób!
Na zdrowie!

Składniki

Jak zrobić Pasta twarogowo – pieczarkowa?

Pieczarki dokładnie umyć, obrać ze skórki, drobno posiekać i udusić z połową margaryny. Ser utrzeć z resztą margaryny, dodając po trochu ostudzone pieczarki, drobno posiekaną cebulę, sól i pieprz do smaku.

Podobne przepisy

Babka ziemniaczana z niespodzianką

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-05-16

Dodany przez: monika4

Kategoria: Jarskie

Pasztet wege

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2022-11-06

Dodany przez: dorota20w

Kategoria: Jarskie

Kluski na słodko

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-07-23

Dodany przez: Bulma

Kategoria: Jarskie

Zapiekanki z uśmiechem dla dzieci

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2022-07-17

Dodany przez: lewewelina23

Kategoria: Jarskie

Pierogi z kapustą i grzybami

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 50 min.

Data dodania: 2022-08-02

Dodany przez: enia

Kategoria: Jarskie

Kalafior z bułką tartą

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-04-24

Dodany przez: teressa444

Kategoria: Jarskie