Przepis na Pasta serowo-pomidorowa

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
15 min.
Czas przygotowania:
15 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1103
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Zimny bufet

Składniki

Jak zrobić Pasta serowo-pomidorowa?

Ser biały należy utrzeć w misce za pomocą kulki do ucierania, dodać do niego ser topiony, masło i koncentrat pomidorowy. Wszystkie składniki należy dokładnie wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Pastę można podawać po schłodzeniu w lodówce.

Podobne przepisy

Delikatna kolacja serowo-owocowa

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-10-11

Dodany przez: Ter-esa

Kategoria: Zimny bufet

Krokiety do barszczu czerwonego z pieczarkami

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-10-20

Dodany przez: emilia9n

Kategoria: Zimny bufet

Jajka faszerowane szynką

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-02-11

Dodany przez: Harry_Pioter

Kategoria: Zimny bufet

Jajka na twardo z serem żółtym

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-10-11

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Zimny bufet

Twaróg z cynamonem do kanapek

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-09-22

Dodany przez: emilia9n

Kategoria: Zimny bufet

Malinki z arbuzem i jagódkami

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2024-01-01

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Zimny bufet