Przepis na Pasta mięsno-warzywna

Dodano przez:
Ile porcji:
1
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1854
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Przepis została dodana w dniu: 26.07.2022
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2762 odwiedzających!
Smacznego!

Składniki

Jak zrobić Pasta mięsno-warzywna?

Ugotowane mięso i włoszczyznę zemleć. Pokrojoną natkę pietruszki połączyć z włoszczyzną, mięsem i olejem. Przyprawić do smaku, a następnie dokładnie wymieszać.

Podobne przepisy

Udko z warzywami

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 55 min.

Data dodania: 2022-12-29

Dodany przez: hematyt

Kategoria: Mięsne

Pikantne skrzydełka

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-07-30

Dodany przez: eva45

Kategoria: Mięsne

Gołąbki z gotowanego mięsa

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-08-04

Dodany przez: enia

Kategoria: Mięsne

Szynka pieczona na soli

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-08-21

Dodany przez: teressa444

Kategoria: Mięsne

Pulpety z niespodzianką

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-08-01

Dodany przez: enia

Kategoria: Mięsne

Śniadaniowa zakąska

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-10-27

Dodany przez: Marta1986

Kategoria: Mięsne