Przepis na Pasta jajeczno-rybna

Dodano przez:
Ile porcji:
2
Łączny czas przyrządzania:
20 min.
Czas przygotowania:
20 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1008
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Jarskie

Przepis została opublikowana w dniu: 17.02.2024
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2651 osób!
Na zdrowie!

Składniki

  • ryba wędzona 30 g
  • margaryna 10 g
  • jaja 25 g
  • sól
  • inne przyprawy

Jak zrobić Pasta jajeczno-rybna?

Jajo umyć, ugotować na twardo, wystudzić i obrać ze skorupki. Rybę wędzoną oczyścić, mięso drobno pokroić. Margarynę utrzeć z żółtkami, dodać rybę i rozetrzeć. Pastę przyprawić do smaku solą. Można dodać pieprz, paprykę i inne przyprawy wg upodobania.

Podobne przepisy

Śliwkowe pierogi całkiem inaczej

Ile porcji: 7

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-09-28

Dodany przez: Ter-esa

Kategoria: Jarskie

Naleśniki z marchewką

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-09-28

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Jarskie

Sałata z bundzem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-12-21

Dodany przez: marykina

Kategoria: Jarskie

Szybkie kanapki zapiekane

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-07-04

Dodany przez: monika4

Kategoria: Jarskie

Kurczak w piwie

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 180 min.

Data dodania: 2023-04-19

Dodany przez: monika4

Kategoria: Jarskie

Jajka zapiekane z majonezem

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-12-26

Dodany przez: djkatee

Kategoria: Jarskie