Przepis na Pasta fasolowo-jabłkowa

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
899
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Przekąski

Składniki

Jak zrobić Pasta fasolowo-jabłkowa?

Jabłko zetrzeć na tarce z małymi otworami, skropić sokiem z cytryny. Fa­solkę odsączyć z zalewy i zmiksować razem z jabłkiem. Ziar­no sezamowe uprażyć na suchej patelni i wymieszać z masą fasolowo-jabłkową, doprawić do smaku. Dodać posiekaną pietruszkę i doprawić do smaku. Przełożyć do keksowej foremki, przykryć folią spożywczą i wstawić na noc do lodówki.

Podobne przepisy

Pieczarki imprezowe

Ile porcji: 15

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-12-03

Dodany przez: CEZARY

Kategoria: Przekąski

Placki ziemniaczane ze śmietaną i koperkiem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 40 min.

Data dodania: 2022-11-27

Dodany przez: Emila

Kategoria: Przekąski

Zielone naleśniki

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-10-06

Dodany przez: pioge7

Kategoria: Przekąski

Jajecznica z cebulką i szynką

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2024-01-31

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Przekąski

Pizza na cienkim spodzie pól na pół

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 70 min.

Data dodania: 2022-12-05

Dodany przez: malina

Kategoria: Pieczywa

Jajka z kaszanką

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-11-04

Dodany przez: beatkaa153

Kategoria: Przekąski