Przepis na Pasta fasolowo-jabłkowa

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
844
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Przekąski

Przepis została dodana w dniu: 19.08.2010
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2753 osób!
Na zdrowie!

Składniki

Jak zrobić Pasta fasolowo-jabłkowa?

Jabłko zetrzeć na tarce z małymi otworami, skropić sokiem z cytryny. Fa­solkę odsączyć z zalewy i zmiksować razem z jabłkiem. Ziar­no sezamowe uprażyć na suchej patelni i wymieszać z masą fasolowo-jabłkową, doprawić do smaku. Dodać posiekaną pietruszkę i doprawić do smaku. Przełożyć do keksowej foremki, przykryć folią spożywczą i wstawić na noc do lodówki.

Podobne przepisy

Rolmopsy z warzywami

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-08-04

Dodany przez: madi356

Kategoria: Przekąski

Naleśniczek

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 20 min.

Data dodania: 2011-09-14

Dodany przez: beatkaa153

Kategoria: Przekąski

Placki ziemniaczane ze śmietaną i koperkiem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 40 min.

Data dodania: 2011-11-08

Dodany przez: Emila

Kategoria: Przekąski

Placki z twarogiem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2011-11-23

Dodany przez: Emila

Kategoria: Przekąski

Placki ziemniaczane z cebulką

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 40 min.

Data dodania: 2012-02-26

Dodany przez: ewas135

Kategoria: Przekąski

Mozzarella z pomidorem

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 20 min.

Data dodania: 2012-02-29

Dodany przez: malina

Kategoria: Przekąski