Przepis na Pasta fasolowo-jabłkowa

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
855
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Przekąski

Składniki

Jak zrobić Pasta fasolowo-jabłkowa?

Jabłko zetrzeć na tarce z małymi otworami, skropić sokiem z cytryny. Fa­solkę odsączyć z zalewy i zmiksować razem z jabłkiem. Ziar­no sezamowe uprażyć na suchej patelni i wymieszać z masą fasolowo-jabłkową, doprawić do smaku. Dodać posiekaną pietruszkę i doprawić do smaku. Przełożyć do keksowej foremki, przykryć folią spożywczą i wstawić na noc do lodówki.

Podobne przepisy

Jajka z mielonką na ciepło

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 25 min.

Data dodania: 2022-11-27

Dodany przez: Emila

Kategoria: Przekąski

Pieczarki z grilla

Ile porcji: 30

Czas przyrządzenia: 50 min.

Data dodania: 2024-03-19

Dodany przez: malg0kolczyk0wnia

Kategoria: Przekąski

Hawajskie tosty

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 20 min.

Data dodania: 2022-09-06

Dodany przez: bernika

Kategoria: Przekąski

Twarożek z pomidorem i rzodkiewką

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 25 min.

Data dodania: 2022-11-29

Dodany przez: Emila

Kategoria: Przekąski

Kanapka z serem i suszonymi pomidorkami

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 10 min.

Data dodania: 2024-03-17

Dodany przez: ilka_86

Kategoria: Przekąski

Pieczarki z marchewką

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2024-01-11

Dodany przez: robbo

Kategoria: Przekąski