Przepis na Papryka czerwona do mięsa

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
15 min.
Czas przygotowania:
15 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1095
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Warzywa

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Papryka czerwona do mięsa?

Paprykę myjemy, wybieramy środki, kładziemy do miseczki. Następnie wkładamy do miseczki, zalewamy oliwą i octem, odstawiamy na 3 dni. Po trzech dniach zlewamy zalewę i podajemy paprykę.

Podobne przepisy

Nadziewany bakłażan

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-07-15

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Warzywa

Warzywa na parze

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-08-17

Dodany przez: dorota20w

Kategoria: Warzywa

Brokuły z ziemniaczkami

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2024-03-14

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Warzywa

Cebulka duszona

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-04-12

Dodany przez: noteska

Kategoria: Warzywa

Szparagi po polsku

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-02-28

Dodany przez: beka

Kategoria: Warzywa

Buraczki na parze

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2024-01-14

Dodany przez: dorlill

Kategoria: Warzywa