Przepis na Miseczki z kiełbasy (faszerowane)

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
60 min.
Czas przygotowania:
1 g
Data dodania:
Wyświetlenia:
2967
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Składniki

Jak zrobić Miseczki z kiełbasy (faszerowane)?

Kiełbasę pokroić na cienkie plastry (nie zdejmując skóry). Obsmażyć po jednej stronie na mocno rozgrzanym tłuszczu, aż uformuje się miseczka. Cebulę pokroić w cienkie talarki i usmażyć na złoty kolor, następnie wrzucić pokrojone pieczarki i smażyć je do odparowania wody. Jajka ugotować na twardo, posiekać i włożyć do pieczarek, doprawić solą, pieprzem, wymieszać. Napełnić miseczki. Ser żółty zetrzeć na tarce i posypać napełnione miseczki.

Podobne przepisy

Prawie Ciorba de perisoare

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-10-30

Dodany przez: bernika

Kategoria: Makarony

Kotlety schabowe w ziołach i panierce

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-09-27

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Mięsne

Kiełbasa do zapiekanki

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 25 min.

Data dodania: 2024-03-01

Dodany przez: Junior

Kategoria: Mięsne

Wątróbka z cebulą

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-11-17

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Mięsne

Patelnia kolacyjna

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 20 min.

Data dodania: 2022-10-14

Dodany przez: enia

Kategoria: Mięsne

Polędwica z grzybami w marynacie z czerwonego wina

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 300 min.

Data dodania: 2022-09-26

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Mięsne