Przepis na Medaliony z tatara

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
15 min.
Czas przygotowania:
15 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
648
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Receptura została dodana w dniu: 27.03.2010
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2626 osób!
Na zdrowie!

Składniki

Jak zrobić Medaliony z tatara?

Mięso podzielić na dwie części, każdą z nich rozklepać dłonią tworząc dwa medaliony. W środku każdego z nich należy zrobić wgłębienie i włożyć w nie po jednym żółtku, delikatnie posolić, żółtka obłożyć posiekaną cebulą, oprószyć pieprzem i polać oliwą.

Podobne przepisy

Żeberka cielęce pieczone w winie

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-06-27

Dodany przez: Teresa

Kategoria: Mięsne

Makaron ryżowy z indykiem i warzywami

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-06-27

Dodany przez: zybi_01

Kategoria: Kasze i ryż

Kotlety mielone z serem

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 35 min.

Data dodania: 2012-02-05

Dodany przez: Asus

Kategoria: Mięsne

Łopatka duszona z cebulą

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 70 min.

Data dodania: 2012-04-30

Dodany przez: ewas135

Kategoria: Mięsne

Roladka z piersi kurczaka

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2011-09-12

Dodany przez: beatkaa153

Kategoria: Mięsne

Boczek do jajek

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-08-01

Dodany przez: robbo

Kategoria: Mięsne