Przepis na Medaliony z tatara

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
15 min.
Czas przygotowania:
15 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
693
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Składniki

Jak zrobić Medaliony z tatara?

Mięso podzielić na dwie części, każdą z nich rozklepać dłonią tworząc dwa medaliony. W środku każdego z nich należy zrobić wgłębienie i włożyć w nie po jednym żółtku, delikatnie posolić, żółtka obłożyć posiekaną cebulą, oprószyć pieprzem i polać oliwą.

Podobne przepisy

Gołąbki mojej mamy

Ile porcji: 10

Czas przyrządzenia: 100 min.

Data dodania: 2022-11-30

Dodany przez: CEZARY

Kategoria: Mięsne

Miodowe skrzydełka

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 40 min.

Data dodania: 2022-12-30

Dodany przez: ewas135

Kategoria: Mięsne

Pulpety faszerowane pieczarkami

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-09-26

Dodany przez: Ter-esa

Kategoria: Mięsne

Skrzydełka

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-04-27

Dodany przez: teressa444

Kategoria: Mięsne

Mielone z papryką

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 40 min.

Data dodania: 2022-10-01

Dodany przez: ben-ka

Kategoria: Mięsne

Białe kiełbaski z boczkiem

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-03-06

Dodany przez: daktyl

Kategoria: Mięsne