Sałatę umyć i ułożyć listki na talerzyku. Rybę z konserwy delikatnie wyłożyć na talerz, na listki sałaty. Udekorować plasterkami cytryny ( może być krajana w trójkąty do wyciskania). Podawać do pieczywa.
Ile porcji: 4
Czas przyrządzenia: 15 min.
Data dodania: 2023-05-03
Dodany przez: testera
Kategoria: Owoce morza
Ile porcji: 1
Czas przyrządzenia: 30 min.
Data dodania: 2023-08-18
Dodany przez: dorota20w
Ile porcji: 3
Data dodania: 2023-03-20
Dodany przez: daba_007
Ile porcji: 2
Data dodania: 2023-04-12
Dodany przez: tulipan
Ile porcji: 24
Czas przyrządzenia: 45 min.
Data dodania: 2023-08-11
Dodany przez: gosiakaminska
Data dodania: 2023-06-14
Dodany przez: kaMisia13