Kaszę przebrać, umyć, zalać osolona wodą(półtora raza tyle wody co kaszy), dodać tłuszcz i zagotować. Gdy kasza zgęstnieje, przykryć i postawić na brzegu płyty.
Ile porcji: 3
Czas przyrządzenia: 30 min.
Data dodania: 2022-09-13
Dodany przez: bernika
Kategoria: Kasze i ryż
Ile porcji: 4
Data dodania: 2023-12-30
Dodany przez: mkmadzia
Ile porcji: 7
Czas przyrządzenia: 90 min.
Data dodania: 2022-12-29
Dodany przez: ewas135
Ile porcji: 5
Data dodania: 2023-07-08
Dodany przez: danusia19671
Czas przyrządzenia: 60 min.
Data dodania: 2023-02-15
Dodany przez: ondrasz
Ile porcji: 6
Data dodania: 2024-03-19
Dodany przez: malg0kolczyk0wnia