Kaczkę umyć, nasolić, natrzeć jamę brzuszną majerankiem, ułożyć na brytfannie, polać stopionym smalcem i upiec na złoty kolor. Gdy mięso miękkie, przestudzić i pokroić na porcję.
Ile porcji: 3
Czas przyrządzenia: 70 min.
Data dodania: 2022-12-18
Dodany przez: malina
Kategoria: Mięsne
Ile porcji: 20
Czas przyrządzenia: 20 min.
Data dodania: 2022-12-04
Dodany przez: CEZARY
Ile porcji: 4
Czas przyrządzenia: 30 min.
Data dodania: 2024-01-10
Dodany przez: robbo
Ile porcji: 5
Czas przyrządzenia: 45 min.
Data dodania: 2023-11-17
Dodany przez: Albertos
Ile porcji: 24
Czas przyrządzenia: 60 min.
Data dodania: 2023-08-22
Dodany przez: Pola
Data dodania: 2024-01-01
Dodany przez: mkmadzia