Kaczkę umyć, nasolić, natrzeć jamę brzuszną majerankiem, ułożyć na brytfannie, polać stopionym smalcem i upiec na złoty kolor. Gdy mięso miękkie, przestudzić i pokroić na porcję.
Ile porcji: 3
Czas przyrządzenia: 17 min.
Data dodania: 2022-11-26
Dodany przez: enia
Kategoria: Mięsne
Ile porcji: 8
Czas przyrządzenia: 180 min.
Data dodania: 2023-10-12
Dodany przez: Albertos
Ile porcji: 2
Czas przyrządzenia: 155 min.
Data dodania: 2022-12-27
Dodany przez: halina
Ile porcji: 24
Czas przyrządzenia: 30 min.
Data dodania: 2023-05-19
Dodany przez: netha
Ile porcji: 4
Czas przyrządzenia: 35 min.
Data dodania: 2022-12-26
Dodany przez: ajres
Czas przyrządzenia: 60 min.
Data dodania: 2022-12-18
Dodany przez: malina