Przepis na Jajka faszerowane I

Dodano przez:
Ile porcji:
5
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
2751
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Zimny bufet

Receptura została dodana w dniu: 08.06.2010
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2600 osób!
Na zdrowie!

Składniki

Jak zrobić Jajka faszerowane I?

Jajka obieramy i przekrawamy wzdłuż na pół. Szynkę, ser i bazylie siekamy bardzo drobno (można też zmiksować na jednolita masę). Dodajemy wyrobione żółtka, doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy. Powstałą masą nadziewamy jajka. Podajemy np. Na zielonej sałatce posypane ulubionymi ziołami, szczypiorkiem

Podobne przepisy

Delikatna kolacja serowo-owocowa

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-07-21

Dodany przez: Ter-esa

Kategoria: Zimny bufet

Chleb opiekany w jajku

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-07-02

Dodany przez: madi356

Kategoria: Zimny bufet

Jajka sadzone z dodatkami

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-06-27

Dodany przez: Fenek

Kategoria: Zimny bufet

Makaron z brokułami

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-07-09

Dodany przez: netha

Kategoria: Zimny bufet

Pomidory z cebulą

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-07-04

Dodany przez: madi356

Kategoria: Zimny bufet

Kanapeczki koktajlowe z pastą brokułową

Ile porcji: 20

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2011-04-29

Dodany przez: malg0kolczyk0wnia

Kategoria: Przekąski